top of page

Johan Sundholm

Leg. kiropraktor

Tel: 070 213 64 64

johan@soderkiro.se

Johan är en glad Värmlänning med med ett genuint intresse för att hjälpa. Han har ett stort intresse för anatomi och dom olika mekanikerna bakom smärta och hur man bäst behandlar det. Varje persons smärta är unik och uppfattas olika av alla. Johan lägger stor vikt på att just din smärta ska bli förstådd och ger dig bästa möjlighet till en smärtfri vardag.

 

Intresset för kiropraktiken grundar sig i upplevelsen att man får snabba tydliga resultat men också att kunna ha verktyg för att långsiktigt hjälpa. Som utbildad kiropraktor är man en expert på att diagnostisera, förebygga och rehabilitera en rad olika problem i rörelseapparaten. Att lära ut och ge förståelse för var persons problem är något som jag brinner för. 

 

När Johan inte jobbar så är han antingen ute på cykeln, reser eller möjligtvis så kanske han sitter inne och spelar på datorn eller brädspelar med kompisar. Utöver det så finns också ett intresse för friskvård generellt. Vare sig det är racketsport, gym, vandring eller rodd spelar inte så stor roll. Bara man gör det i gott sällskap!

157.jpg
198.jpg

Thomas Andersson

leg. kiropraktor

Tel: 079 076 57 07

Thomas har en stor passion för att hjälpa människor. Hans ambition är alltid att hitta grundorsaken till dina besvär och att hjälpa dig bli av med den. Han lägger stor vikt i att förmedla kunskap och förståelse om den egna kroppen. Du ska känna din kropp och veta dina styrkor och svagheter. ”Mitt mål är att du ska klara dig själv” Det är nyckeln till långsiktighet!

 

Intresset för kroppen och kiropraktiken grundar sig i att han själv drabbades av ett diskbråck för många år sedan. Nu vill han hjälpa andra som behöver hjälp och hans egna erfarenheter ser hans om en stor tillgång i mötet med patienter.  

 

När Thomas inte jobbar så tränar han gärna crossfit eller vandrar i fjällen. Han är matglad och spelar gärna spel i olika former med vänner och familj. Thomas jobbar även inom primärvården på ett rehabiliteringscenter. 

 

bottom of page